Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΑΡΘΡΟ Ι: ληξιαρχική πράξη θανάτου της ελληνικής κοινωνίας...

Πολύ αργά είναι αλήθεια, ξεκινάει ένας διάλογος γύρω από την ανεπανόρθωτη, κατά τη γνώμη μας, δομική - ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας - βλέπε δυτικού πολιτισμού γενικότερα. Σε μια τέτοια εποχή, που όλα έχουν έρθει "τα επάνω, κάτω", είναι παντελώς άχρηστη πολυτέλεια να αναζητήσεις ιδεολογικές απαρχές στις απόψεις που παίρνουν μέρος στον διάλογο. Τη στιγμή που είναι τόσο λίγες οι φωνές που αψηφούν την νεοταξική παγκόσμια φασιστική κυριαρχία που με όπλο την πολυ-πολιτισμικότητα μας μετατρέπει μέρα με τη μέρα σε άβουλο ευδαιμονικό ορνιθοτροφείο που ανέμελα και "περνώντας καλά" οδηγείται προς τη σφαγή.

Ξεκινάμε με τη δημοσίευση επίκαιρου άρθρου (με τίτλο:
ΟΙ μεταπράτες επισπεύδουν τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών Εθνικό - Μεταναστευτικό) για τα έλληνικά πράγματα από το forum του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ

ΟΙ μεταπράτες επισπεύδουν τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών

Ο Γαλλογερμανικός άξονας, με πρωτοπόρο το γαλλικό ιμπεριαλισμό έχει συνειδητοποιήσει τις καταστροφικές συνέπειες της εισαγωγής καθυστερημένων τεχνολογικά και πολιτιστικά αλλοδαπών εργατών.

Έξω από το γεγονός ότι αυτά τα καπιταλιστικά κράτη έχουν ισχυρά εθνικά ερείσματα, το πρωτεύον στη συνειδητοποίηση αυτή είναι ότι τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η μαζική εισαγωγή καθυστερημένων ξένων, υπονομεύουν την ίδια ιμπεριαλιστική τους υπόσταση και ανάπτυξη. Σε μια εποχή που το πρωτεύον της παραγωγής είναι η τεχνολογική πρόοδος, η «φτηνή εργασία» και οι σχέσεις «δουλοπαροικίας», εξασθενίζουν τον τεχνολογικό ανταγωνισμό και καθιστούν μη ανταγωνίσιμο τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό απέναντι στην πλανητική αυτοκρατορία.

Αν δεν πάρουν μέτρα απέναντι στην επιδημία της λαθρομετανάστευσης και δεν ελέγξουν τις «εισαγωγές» εργατών, σε λίγα χρόνια θα έχουν κυριολεκτικά μεταβληθεί σε Φιλιπινέζες των ΗΠΑ.

Μπροστά σε αυτή την απειλή τον Οκτώβριο υπογράφεται από τους Ευρωπαίους σύμβαση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των μαζικών νομιμοποιήσεων στους παράνομους μετανάστες.

Η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει βιαστικά, σαν τους διαρρήκτες που κτυπούν το καλοκαίρι, να νομιμοποιήσει μαζικά τους λαθρομετανάστες.
Η ελληνική κυβέρνηση και όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα υλοποιεί δουλικά και βιαστικά:


Α). Τις επιταγές του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ και της πλανητικής Νέας Τάξης:
- Την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας και τη μετάλλαξή της σε μια Βαβέλ πολιτισμικών, ανταγωνιστικών «γκέτο» και μαφιών.
- Την πλήρη διάλυση των κοινωνικών, εθνικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών συνδετικών ιστών.
- Την επιβολή εργασιακών σχέσεων δουλοπαροικίας και τον βάρβαρο αφανισμό κάθε κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής κατάκτησης.

Γι αυτό και η Ελλάδα με τις ευλογίες των πάντων και τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού» έχει μετατραπεί σε ΑΠΟΘΗΚΗ αλλοδαπών, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά καθυστερημένων: χώρα υποδοχής της αθλιότητας, της καθυστέρησης και της νέας δουλείας…

Β). Το καθεστωτικό οικοδόμημα και τα ιδεολογικά του μαντρόσκυλα κάθε χρώματος υλοποιεί πιο βάναυσα και δουλικά τις στρατηγικές επιταγές της Νέας Τάξης, διότι αυτές οι «επιταγές» ανταποκρίνονται και στα συμφέροντα του μεταπρατικού, παρασιτικού και μιζαδόρικου κεφαλαίου που ξεζουμίζει τον πλούτο της χώρας.

Το κεφάλαιο που κυριαρχεί εδώ δεν είναι το βιομηχανικό. Oύτε ισχυρά εθνικά κεφάλαια υπάρχουν.
Υπάρχουν κεφάλαια κομπραδόρικης απληστίας, αρπακτικά εύκολου πλουτισμού. Τα κεφάλαια αυτά δεν ενδιαφέρονται για την παραγωγικότητα. Οι αποκλειστικές, σχεδόν, πηγές του εύκολου κέρδους είναι η φτηνή και απλήρωτη εργασία, εργασιακές σχέσεις δουλοπαροικίας. Αυτό το μεταπρατικό καθεστώς του τυχοδιωκτικού κέρδους ανταποκρίνεται και στα βραχύχρονα συμφέροντα των μεσαίων μικροαστικών στρωμάτων και στην ατομικιστική υστερία της γρήγορης αναρρίχησης…

Γι’ αυτό η Ελλάδα έγινε ΑΠΟΘΗΚΗ των εξαθλιωμένων και καθυστερημένων αλλοδαπών. Χώρα υποδοχής της καθυστέρησης, της εξαθλίωσης και των νέων δούλων.


Η κυβέρνηση, λοιπόν βιάζεται να προλάβει την ψήφιση της «Ευρωπαϊκής Συνθήκης». Αντί να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό εφιάλτη που ζούμε ήδη και απειλή με διάλυση την ελληνική κοινωνία, τον νομιμοποιεί και τον βαθαίνει παραπέρα: Υπογράφει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της ελληνικής κοινωνίας.

Νομιμοποιεί το δουλεμπόριο, τα «γκέτο», τις μαφίες που ξερνούν τη βαρβαρότητά τους σε μεγάλα τμήματα της Αθήνας.
Νομιμοποιεί την κατοχή της Ελλάδας από ξένους πληθυσμούς πολιτικά και πολιτισμικά καθυστερημένους.

Υπογράφει την ξένη «ειρηνική» κατοχή, τη διάλυση και την πολυπολιτισμική γκετοποίηση της Ελλάδας…


Πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε και σε αυτή τη Νέα Κατοχή της Νέας Εποχής.

Ας μεταφέρουμε τις καταγγελίες μας παντού. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τι τον περιμένει…

______________________________________

*προσωπικά διαφωνούμε με εκφράσεις του άρθρου τύπου "κομπραδόρικη" κλπ.- παραπέμπουν λίγο σε παλαιοκομματικές μπροσούρες και προκαταλαμβάνουν χωρίς λόγο τον αναγνώστη. Είναι κρίμα, διότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει την αξιοπιστία του ένα σημαντικό κείμενο εξαιτίας της "ετικέτας" και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: