Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Αύγουστος στην Αθήνα..!



Για όσους μείνουν στην Αθήνα τον Αύγουστο υπάρχει κάτι εποικοδομητικό να κάνουν εκτός από βόλτες στο κέντρο της πόλης. Είναι άλλωστε ο καλυτερος της μήνας και καιρός είναι να την ευχαριστηθούμε κι εμείς οι Αθηναίοι / Αθηναίες που καταντήσαμε οι πραγματικοί πρόσφυγες αυτής της πόλης.
Προτείνουμε να προμηθευτείτε αυτοκόλλητα, όπως το παραπάνω, από κάτι χαριτωμένους, ομοιοπαθείς της συμπρωτεύουσας, τους STREETPANTHERS...!!

Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, όπως κι εμείς άλλωστε, είναι παιδιά της πόλης, αγαπούν το περπάτημα, τις βόλτες και την πόλη τους. Προτίμησαν να μην πάρουν τα βουνά, όπως πολλοί από μας, και δίνουν τη μάχη τους καθημερινά, με χιούμορ, αποφασιστικότητα και φαντασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στις συνοικίες της.
Σύνθηματα τους: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ & ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Εργαλείο τους: Τα έξυπνα, καλόγουστα, δεικτικά αυτοκόλλητα που τα κολλάνε στα "αυτοκίνητα που είναι προκλητικά παρκαρισμένα".

Στην ιστοσελίδα τους STREETPANTHERS θα βρείτε όλα τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν για να αναπτύξετε μια παρόμοια πρωτοβουλία στην Αθήνα ή σε όποια άλλη ελληνική πόλη ζείτε - είναι γνωστό ότι όλες μας οι πόλεις πάσχουν από την ίδια νόσο. Επίσης, θα μάθετε από που μπορείτε να προμηθευτείτε και να διακινήσετε τα αυτοκόλλητα..!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: