Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Τί τρέχει με τη νέα γρίπη

Σ’ εποχή που ο περισσότερος κόσμος κάνει διακοπές, οι ειδήσεις, η φημολογία, η πληροφόρηση και η παραπηροφόρηση γύρω από τη νέα γρίπη είναι σε κρεσέντο…

Πριν προχωρήσουμε στις σχετικές βάσιμες απορίες, ας χαρούμε τη νυχτερινή, καλοκαιρινή Ύδρα…

kamini-sm

Γιάννης Σταύρου, Καμίνι, λάδι σε καμβά

Πόσο αληθινά είναι τα σενάρια για τη νέα γρίπη;

Ο παγκόσμιος ή ο πανελλήνιος συναγερμός, ο μαζικός εμβολιασμός όλου του πληθυσμού στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα; Γιατί όλη αυτή η προαναγγελόμενη κινητοποίηση για μια γρίπη που τουλάχιστον δεν είναι, κατά τα λεγόμενα τους, πιο επικίνδυνη από τη κοινή εποχιακή;

Όταν μιλούν οι επιστήμονες, μας καθησυχαζουν. Όταν μιλούν οι πολιτικοί, μας ανησυχούν.

Τί συμβαίνει τελικά;

Αναδημοσιεύουμε άρθρο από την εφημερίδα “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέον για τους προβληματισμούς που θέτει αλλά και για ένα μεγαλύτερο εύρος πληροφόρησης. Ακολουθεί το σχετικό άρθρο:

Παγκόσμια απάτη ο Η1Ν1; (3-8-2009)

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Όλο και περισσότεροι ανά τον κόσμο μιλάνε για απάτη ως προς
τον Η1Ν1. Τι να πιστέψει κανείς;
Η πληροφόρηση που μπορεί κανείς να συγκεντρώσει σήμερα από πολλά μέρη του κόσμου για τον ιό των χοίρων, είναι καταιγιστική και διογκούμενη. Πολλοί πλέον μιλούν για προσπάθεια ύποπτη των Αμερικανικών μεγαλο-φαρμακευτικών εταιριών να εμβολιάσουν τους πληθυσμούς με το εμβόλιο κατά της “γρίπης των χοίρων”.
Πολιτικές ηγεσίες χωρών φροντίζουν να καλλιεργούν και να συντηρούν κύμα πανικού, αδικαιολόγητο, τόσο για την ίδια τη γρίπη όσο και για τις ενδεχόμενες πανδημικές της μορφές.
Να σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία που παράγει το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες, και το εμβόλιο πωλείται προς 50 δολάρια το κουτί.
Κάτι ακόμη αξιοπρόσεκτο είναι ότι κύριος μέτοχος της συγκεκριμένης εταιρίας είναι ο πρώην υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, ένας από τους υπεύθυνους για τον πόλεμο του Ιράκ.
Αν μελετήσει κανείς το συγκεκριμένο θέμα της γρίπης αυτής, και από όσες τεκμηριωμένες πληροφορίες διαρκώς καταφθάνουν, μπορεί να εκφράσει μεγάλες επιφυλάξεις απέναντι στην επιχειρούμενη μαζική επιρροή.
Και αυτά όλα τη στιγμή που:
• κάθε χρόνο σ’ όλο τον κόσμο από τις κλασικές μορφές γρίπης πεθαίνουν γύρω στους 50.000 συνανθρώπους μας.
• κάθε χρόνο πεθαίνουν παγκοσμίως 2.000.000 άνθρωποι από μαλάρια.
• άλλα 2.000.000 πεθαίνουν από διάρροια.
• από ιλαρά και πνευμονία πεθαίνουν κάποια εκατομμύρια, ενώ το εμβόλιο είναι πολύ φτηνό.
• η γρίπη των πτηνών προκάλεσε τον θάνατο 250 ατόμων.
• η κοινή γρίπη σκοτώνει 500.000 ανθρώπους το χρόνο παγκοσμίως.
• και η πρόβλεψη του ιατρικού κόσμου για την γρίπη των χοίρων είναι 300 άτομα το χρόνο παγκοσμίως.
Παρακάτω δίδονται ιστοσελίδες όπου κανείς μπορεί να βρει τεκμηριωμένα στοιχεία του θέματος. Ο καθένας που ενδιαφέρεται σοβαρά με το θέμα μπορεί να συζητήσει τις πληροφορίες του με τον προσωπικό του γιατρό.
Μέσα στις πληροφορίες που βρίσκει κανείς πάνω στον ιό των χοίρων είναι και η τοποθέτηση του δρ. L. Day Md, πρώην χειρουργού επικεφαλής του νοσοκομείου του Σαν Φρανσίσκο και καθηγητή στην Ιατρική Σχολή, ο οποίος δηλώνει: “Μην κάνετε το λάθος να πέσετε στην παγίδα… Η φάρσα της γρίπης δεν είναι η πρώτη. Η κυβέρνηση, η επίσημη ιατρική και οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν ξαναπεί ψέματα στον πληθυσμό. Όλα αυτά για να προκαλέσουν τον φόβο, το κέρδος, αλλά και την… αιματοχυσία”.
“Το έκαναν με τη γρίπη των χοίρων την δεκαετία του ’70 και την ισπανική γρίπη που προκλήθηκε από τους εμβολιασμούς”.
“Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η ισπανική γρίπη το 1918 προκλήθηκε από τα εμβόλια, από τη μαζική δηλητηρίαση του σώματος λόγω των πολλών και διαφορετικών εμβολίων” (πηγή: http://www.naturalnews.com/026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html, 23/06/09).
Επίσης, η Αυστριακή ερευνήτρια-δημοσιογράφος Jane Burgermeister προειδοποιεί όλο τον κόσμο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία. Ήδη κατέθεσε μήνυση στο FBI, κατηγορώντας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και πολλούς υψηλόβαθμους πολιτικούς ότι
έχουν σκοπό να διαπράξουν μαζική γενοκτονία. Έχει ετοιμάσει επίσης δικαστική προσφυγή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που προετοιμάζεται στις ΗΠΑ.
Προηγουμένως προσέφυγε δικαστικά κατά των φαρμακευτικών εταιριών Baxter και Avir Green Hills Technology, τις οποίες θεωρεί υπεύθυνες για τη σκόπιμη “δημιουργία” της γρίπης των χοίρων, προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη) παραγωγή εμβολίων, κ.λπ.).
Μέσα στις προσωπικότητες που κατηγορούνται είναι ο Barack Obama, Devid Nabarro (συντονιστής της γρίπης των χοίρων στον ΠΟΥ), Janet Napolitano (υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας), ο David Rothschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymann (Καγκελλάριος της Αυστρίας) και η Alois Stoger (υπουργός Υγείας της Αυστρίας).
Τους κατηγορεί λοιπόν όλους ότι μέσω του μαζικού εμβολιασμού θα χορηγήσουν τοξική ουσία που θα προκαλέσει τον μαζικό θάνατο του αμερικάνικου πληθυσμού.
Πού η αλήθεια και που το ψέμα και η παραπλάνηση;
Ποιον να πιστέψεις και από ποιόν να απομακρυνθείς όταν το ψέμα παρουσιάζεται περισσότερο πειστικό από την αλήθεια;
British Medical Journal, “δεδομένα για τους θανάτους από τη γρίπη” http://www.bmj.com/cgi/content/full/339/jul15_1/b2881
Canadian Medical Officer slams WHO for raising H1N1 alertubbca/ Irresponsible http://www.youtube.com /watch?v=2Czpk1_gZc4feature=related
• H απάτη της Ισπανικής γρίπης του 1918: http://members.iimetro.com.au/-hubbca/spanish_flu.htm
• Τρομοεμβολιασμοί: http://whispering-planet.blogspot.com /2009/07/blog-post_09.html
• Κατηγορίες εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΟΗΕ: http://www.youtube.com/results?seartch_query=”Jane+Burgetmeister”+&search_type=&aq=f
• Περίληψη του νέου συνόλου κατηγοριών για εγκληματικές ενέργειες που θα αποδοθούν στην Αυστρία: http://birdflu666.wordpress. com/2009/07/20/summary-of-new-set-of-criminal-charges-to-be-filed-in-austria-on-wednesday-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια: